Årets förening i ABF Norr Piteå 2015

Vi har av ABF Norr Piteå tilldelats "årets förening 2015"

Motivering:

för sitt starka engagemang och sin folkbildande verksamhet i frågor som rör reumatism samt för sitt självklara val att alltid samverka med sitt studieförbund, ABF Norr Piteå.

Under 2015 arrangerades flertalet studiecirklar om ledgångsreumatism och artros, men också studiecirklar i tenntrådsbroderi, sidenbandsbroderi, hur man syr dockor och litteraturcirklar. Under året arrangerades också flertalet föreläsningar och musikprogram.

Grattis till en vital förening som nu också är årets medlemsförening hos ABF Norr Piteå