Om oss

Reumatikerföreningen i Piteå finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har för närvarande ( 2017 12 31) 523 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Se här på vänstermenyn vilka aktiviteter vi har

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 184 föreningar över hela landet.

Vi anordnar många aktiviteter och kurser

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

Vill du bli medlem kan du göra det här  ( öppnas i ett nytt fönster ) eller ring vårt kansli tel 073-03 189 10

Här kan ni se medlemsförmåner och medlemsrabatter  ( öppnas i ett nytt fönster )

Antal personer per husåll Årsavgift Autogiro
En person 250 kronor 21 kronor
Två personer 350 kronor 29 kronor
Tre personer eller flera 400 kronor 34 kronor

Varmt välkommen till oss!!