Värva en medlem - vinn en iPad!

Källa: Reumatikerförbundets hemsida https://reumatikerforbundet.org/aktuellt/nyheter/varva-en-medlem-vinn-en-ipad/

Den här tävlingen är för dig som redan är medlem. Kanske känner du någon som har en sjukdom i ledorganen men som ännu inte är medlem? Att gå med i en patientorganisation är ett stort steg för många och att ha en peppande röst bredvid sig kan vara en avgörande skillnad.

Om du värvar minst en ny betalande medlem innan den sista januari deltar du i utlottningen av 10 ipads. Se bara till att ditt medlemsnummer finns med i fältet "Värvad av" i ansökningsformuläret här på hemsidan.

Ditt medlemsnummer står på baksidan av tidningen Reumatikervärlden

För närvarande är vi i Piteå-Föreningen 493 medlemmar, hinner vi bli 500 innan nyår? Går ni med redan nu i december är ni även med hela år 2016. Varmt välkommen till oss och våra aktiviteter!

Frågor ring vårt kansli så hjälper vi er tel 0911-189 10

Antal personer per husåll Årsavgift Autogiro