Skickat mail - brev idag till våra medlemmar

Vi har idag skickat ut vårt nyhetsbrev, aktivitetsblad samt ett papper om bingolotter till alla våra medlemmar.

Det har strulat en del och några har fått mail av oss från Reumatikerföreningen men några har fått av Annika Borglycke (hon jobbar på Reumstikerförbundets medlemsregister )
Hon hjälpte oss att skicka vårt nyhetsbrev då vi fick tillbaka att en del mail ej levererats
De som ej har någon e-post kommer att få brev på några dagar

Läs på vår hemsida, där hittar du Nyhetsbrevet och vilka aktiviteter som kommer ( se artikel nedan )

Välkommen till oss och våra aktiviteter!