Medlemsavgift/kort

Snart kommer inbetalningskort för medlemsavgiften 2016!

I år kommer inte inbetalningskortet att skickas i nr 6 av Reumatikervärlden, det har ni säker redan hört. Det innebär att nr 6 av tidningen kommer som vanligt i slutet av november och inbetalningskortet kommer att delas ut den andra veckan i december.
Det kommer också att finnas information om detta i tidningen nr 6.

Nu kan du betala medlemsavgiften med autogiro. Snabbt och effektivt!

Medlemsavgift: 250 kr/år eller med autogiro 21 kr
2 personers hushåll: 100 kr/år eller med autogiro 29 kr
3 personers hushåll eller fler: 400 kr/år eller med autogiro 34 kr

Skriv ut ditt medlemskort!

Alla medlemmar kan själva skriva ut sina medlemskort via ”Min sida”.

Du som är huvudmedlem i flerfamiljshushåll kan nu skriva ut hela familjens medlemskort.

Om du inte har möjlighet att skriva ut medlemskortet själv kan du ringa eller e-posta medlemsservice på Reumatikerförbundets kansli för att få hjälp.

Kontakta: 08-505 805 00,