Hälsodag med föreläsningar och prova på aktiviteter 12 okt

Lördag den 12 oktober kl 11.00-15.00

Lokal: Kyrkcenter, Nygatan 23 i Piteå

Reumatikerdagen 12 oktober 2019

Hälsodag med föreläsningar och ”prova på”

Lördag den 12 oktober kl 11.00- 15.00 på Kyrkcenter, Nygatan 23 i Piteå

Program:

Kl 11.00 - 11.45 Föreläsning: Yoga för reumatiker - Ylva Nyberg är Iyengaryoga lärare. Kan yoga förbättra mitt mående? Hur kan vi bli smidigare/ mindre stela?

Kl 12.00 -12.15 Taktilstimulering: - Anna-Karin Berglund – beröringsterapeut berättar kort om taktilstimulering.

Kl 12.30 -13.15  Föreläsning: Medelhavskost för reumatiker
Camilla Nilsson - restauranglärare vid Strömbackaskolan.

13.30 – 14.15  Föreläsning: – reumatiska fötter
Gun Norberg fotterapeut Problem med dina fötter? Gun föreläser om olika sjukdomstillstånd som ofta förekommer hos patienter med reumatiska sjukdomar. Hur sköter vi bäst om våra fötter?

Under dagen bjuder vi på en hälsosmörgås, frukt, kaffe och te.
Du kan prova på paraffinbad, kolla din handstyrka. Du får testa taktilstimulering på dina händer Vi säljer sverigelotter och informerar om kommande aktiviteter

ALLA är varmt välkomna till en ”nyttig” dag!

I samarbete med Framtidsbanken, Funktionsrätt Norrbotten, ABF Piteå och Reumatikerförbundet